Kraanvogelstraat 137, 6601 DH Wijchen 024 641 21 63

Aanbod bij Smulders Fietsen

In oze showroom in Wijchen hebben we een ruim assortiment aan e-bikes, tourfietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, bakfietsen, hometrainers en meer.


U bent van harte welkom om te komen kijken en eventueel een proefrit te maken. Ons team staat voor u klaar!

Informatie motor en accu e-bike

Bent u van plan om een elektrische fiets te kopen? Bij het kopen van een e-bike heeft u verschillende mogelijkheden als het gaat om de moter van de elektrische fiets. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden voor de plaatsing van deze motor op de fiets. De plaatsing van de motor is medebepalend voor het comfort van uw fiets. Dit geldt tevens voor de accu. Qua inhoud en plaatsing zijn hier ook verschillende mogelijkheden waar u rekening mee moet houden. Wil u er meer over weten zodat u een goede keuze kunt maken uit de verschillende elektrische fietsen? Lees verder.

Bekijkt u een selectie uit onze collectie

Transportfietsen
Transportfietsen
Sport-hybridefietsen
Sport-hybridefietsen
Vintage- en retrofietsen
Vintage- en retrofietsen
Tourfietsen - en hybridefietsen
Tourfietsen - en hybridefietsen
Trekkingfietsen
Vakantie- en trekkingfietsen
High speed / e-pedelecs
High speed / e-pedelecs

 

 

 

 

U treft bij ons o.a. de volgende merken:

 

 

 

 

Revalidatie

Al decennia lang leveren, onderhouden mobiliteitsmiddelen.
Veel van onze clienten hebben wij in deze jaren kunnen helpen met:
Driewiel-fietsen, Duofietsen, E-bikes, Comfort-fietsen, Hometrainers, Tandems, Etc, etc. Reeds tientallen jaren zijn wij officieel dealer van o.a. Van Raam Revalidatietechniek. Ook verzorgen wij aanpassingen. Hier kunnen wij slechts een beperkte voorstelling geven van de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor U! Natuurlijk is er voor onderhoud de gratis haal en brengservice.

 

Lockride accuslot

Het stelen van accu's van elektrische fietsen is een groeiend probleem dat aanzienlijke financiële schade kan veroorzaken, met kosten die snel richting de €1000 kunnen stijgen per geval. Hoewel de meeste slachtoffers doorgaans goed verzekerd zijn is diefstal heel vervelen en het levert veel gedoe op, vooral op het moment dat je gewoon van je fietstocht wilt genieten.

 

Lockride heeft accuvergrendelingen ontwikkeld, speciaal ontworpen voor accu's, waaronder die van Bosch. Deze accusloten voorkomen diefstal op maar liefst drie verschillende manieren, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je fietstocht zonder je zorgen te maken over het verlies van je accu. Smulders Fietsen is dealer van dit slot en we hebben veel uitvoeringen uit voorraad leverbaar.

 

Smulders FietsenKraanvogelstraat 137
6601 DH Wijchen
Tel.: (024) 641 21 63
E-mail: info@smuldersfietsen.nl

Klik hier voor een routebeschrijving.

Heeft u vragen, tips of opmerkingen?
Laat het ons weten door ons een mail te sturen.

Openingstijden

 

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9:00 - 18:00 uur
Woensdag:  9:00 - 18:00 uur
Donderdag:  9:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 18:00 uur
Zaterdag:  9:00 - 17:00 uur
Zondag:  gesloten